Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Yritykset ja yhteisöt voivat halutessaan tilata tuotteet laskulla. Yksityishenkilöille maksutapana Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelu, jossa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut sekä tilisiirto mahdollisuus.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Toimituskulut ja toimitustapa (Kirje, Maksikirje ja Postipaketti) määräytyvät tilauksen painon mukaan. Toimituskulu esimerkkejä: 1cd = 2,00e, 2cd = 2,70e, stressinapit tai mielialasormus = 1,90e, postipaketti alk. 8,50e.

Toimitamme tuotteita vain suomeen!

Toimitusaika

Varastossa olevien tuotteiden kohdalla tilaukset pyritään toimittamaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta/maksun kirjautumisesta. Jos tuote on loppunut, toimitusaika on yleensä 1-4 viikkoa. Verkkokaupassa ilmoitetut varastotuotemäärät pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan ajantasalla. Mikäli tilaamasi tuote on loppunut vaikka sitä verkkokaupan mukaan olisi saatavilla, ilmoitamme tästä ensi tilassa.

Palautukset

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Palauttamiesi tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättömiä (esim. CD-levyjen tulee olla avaamattomia). HUOM! Palautusohjeet saat pyytämällä sähköpostitse.

 

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Yhteistyössä:
Yhteistyössä Bona Naturo
Powered By OpenCart
Alpha Wave Oy - Verkkokauppa © 2018