Tervetuloa Alpha Wave Oy - Verkkokauppaan

Alpha Wave Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa ihmisiä parantamaan psyykkistä hyvinvointiaan ja vahvistamaan henkisiä voimavarojaan. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia hyvinvointi- ja rentoutustuotteita.

Tutustu kauppapaikkaamme. Valikoimistamme löytyy useita erilaisia rentoutus- ja suggestio-ohjelmia, rentouttavaa musiikkia, kirjoja, biopalautelaitteita kuten stressinapit ja mielialasormukset, ym. Täydennämme valikoimaa uusilla tuotteilla koko ajan, joten sivuillamme kannattaa vierailla useamminkin ! Voit myös antaa palautetta ja toiveita uusista tuotteista.

Suosittelemme, että tilaukset tehdään verkkokauppamme kautta,yritykset ja yhteisöt voivat kuitenkin tilata myös sähkopostitse sales@alphawave.fi tai puhelimitse. Puhelimitse tavoitat pääsääntöisesti vain ilta-aikaan 17-21, voit jättää tilauksen tai soittopyynnön vastaajaan.

Ellet ole vielä rekisteröitynyt kauppaamme, se onnistuu helposti tilausta tehdessä. Voit kerätä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja lopuksi täyttää rekisteröintilomakkeen, jonka jälkeen tilauksen voi jättää. Rekisteröityminen ei ole pakollista!

 

Katso voimassa olevat tarjoukset alla olevasta linkistä

 

Tarjoukset. Katso tästä

Alpha Wave Oy - Nettikauppa

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Yhteistyössä:
Yhteistyössä Bona Naturo
Powered By OpenCart
Alpha Wave Oy - Verkkokauppa © 2018